Ønsker du at returnere en eller flere varer købt her på stences.dk? Læs med her, hvor vi guider dig igennem returprocessen.

1. Giv os besked

Du har 14 dage til at give os besked om, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. De 14 dage tæller fra den dag, du modtager ordren. Du giver os besked ved at sende os en mail på info@stences.com, hvor du tydeligt gør opmærksom på, at du ønsker at returnere din(e) vare(r). For at gøre det nemt for begge parter, anbefaler vi, at du udfylder og vedhæfter vores returseddel i mailen.

Ønsker du selv at aflevere pakken på vores adresse? Skriv det i mailen, så finder vi et tidspunkt, der passer.

2. Udfyld returseddel

Det er et krav, at du udfylder og udskriver vores returseddel ved en retur. Husk at udfylde samtlige felter. Sedlen vedlægger du inde i pakken, så vi let kan se, at den kommer fra dig.

3. Pak og afsend

Når du har gjort os opmærksom på, at du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, udskriver du retursedlen og vedlægger den i returneringen. Du har ansvaret for, at pakken kommer ubeskadiget frem til os, så sørg for at emballere den forsvarligt. For at opnå en fuld refundering af købsbeløbet, er det et krav, at den originale emballage til hvert produkt er intakt. Du afholder fragtomkostninger til returneringen. Husk at købe fragt med omdeling til vores adresse, som du finder du nedenfor.

Når vi har modtaget de(n) intakte vare(r), giver vi dig besked og refunderer beløbet hurtigst muligt herefter. Det tager op til 10 hverdage.

Er der tale om en reklamation?

Læs vores handelsbetingelser for svar på, hvordan du skal forholde dig ved en eventuel reklamation. Du er også velkommen til at kontakte os på info@stences.com, så vi sammen kan finde en løsning.

Er du stadig i tvivl om processen?

Tøv ikke med at kontakte os på

info@stences.com