En fælles drøm om at skabe noget sammen som familie blev i 2020 startskuddet til Stences. En familieejet og -drevet virksomhed, som bobler og syder af kreativitet. Bag Stences står mor og datter, Pia og Thea. Fælles er ikke blot mellemnavnet Christence, men også et drive og en passion for at skabe.

Ansigterne bag

Den kreative del af virksomheden varetages af Thea C. Bækkelund. Det er hende, som designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences visuelle udtryk og univers. Som pendant til det kreative, er Pia C. Rasmussen virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender. Pia er samtidig ejer og stifter.

-

Vores fælles drøm

Vi drømmer om, at der i alle hjem skal være en helt særlig stemning. Hjemmet er ikke blot der, hvor vi bor. Det er her, vi er sammen med dem, vi har kær, her vi kobler fra, lader op, græder, griner, elsker. Det er den trygge base, som danner rammen for det gode liv.

Netop derfor vil vi så gerne være med til at gøre hjemmet et rart sted at være – og ikke mindst at se på. Det håber og tror vi, at vi kan med vores boligunivers.

Hvordan synes du, vi klarer det?

Udforsk hele kollektionen her

Inspiration

Idéen til et nyt produkt kan opstå på tusindvis af måder. Vi ser former og farver alle steder. Smuk arkitektur, havets bølger eller noget helt tredje. Derudover er rejser en fantastisk kilde til inspiration. De anderledes farver på bygninger,

Design

Designprocessen starter med skitsering i hånden. Blyant og papir - helt simpelt. Når idéen tager form, rentegnes designet digitalt og renderes. Alle detaljer som mål, materiale m.v. udspecificeres i en arbejdstegning, som sendes til en af vores faste leverandører. Vi er stolte af selv at designe alle vores produkter.

Produktion

Når tegningerne er finpudset, sendes de til vores faste leverandører, som i første omgang udarbejder en prototype. Nogle gange skal der mange justeringer til og processen gentages. Andre gange er den lige i øjet første gang. Når vi har godkendt, startes selve produktionen.

Med et twist

Skal åbningen på en vase nødvendigvis være rund? Måske er det den letteste måde at få blomsterbuketten til at stå nydeligt. Men hvad sker der mon, hvis åbningen er aflang eller måske endda en helt ny, organisk form? Det åbner en ny verden af muligheder for, hvordan blomsterne kan falde ud til forskellige sider og danne et helt nyt udtryk. Det er præcis det, vi gerne vil med vores produkter. Udforske og udforde.

Hos Stences ønsker vi at udfordre det klassiske design. Med en stærk bevidsthed om og sans for nutidige og fremtidige tendenser, designer vi relevante produkter, som twister det klassiske nordiske design. Mest af alt designer vi dog ud fra mavefornemmelsen, og vi går aldrig på kompromis med os selv for at ramme en trend.