Privatlivspolitik

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette website er drevet og ejet af:

Stences ApS
Kirkevænget 5-7
DK-7500 Holstebro
info@stences.com

 

Indsamling af personoplysninger

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du handler i vores webshop
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev 
  • Når du browser på sitet, inkl. cookies (se vores cookiepolitik)
  • Deltager i aktiviteter på vores hjemmeside, herunder konkurrencer
  • Når du tilmelder dig "Gem oplysninger til hurtig check-out" til næste gang du handler

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra os flere gange. 

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

 

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev herunder fremsendelse af andet markedsføringsmateriale som eksempelvis invitationer til events eller rabatkoder
  • Gennemførsel af køb på vores webshop
  • Statistik og analyse af trafikken
  • Øvrige markedsføringstiltag
  • Ved køb: Opbevaring af ordreoplysninger som f.eks. kvittering for bestillingen og ordrebekræftelse (købsaftale).
  • Tilmelding af "Giv mig besked-funktion" om eksempelvis udsolgte produkters tilgængelighed på websitet. Efter sendt e-mail, slettes e-mailen fra databasen.
  • Opbevaring af kontakt oplysninger til "hurtig check-out" funktion

Stences ApS behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1.

Modtagere af nyhedsbrevet modtager dette baseret på samtykke afgivet på digitalt eller ved fysiske lister tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "Afmeld" nederst i den modtagne mail. 

Stences ApS fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.

 

Videregivelse til andre dataansvarlige

Vi videregiver ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet.  

 

Overdragelse til databehandlere

Dine personoplysninger overdrages til eksempelvis eksternt fragtfirma, for at dine købte varer kan leveres. Herudover overlades dine personoplysninger til Stences samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Stences’ vegne, eksempelvis i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Stences ApS’ vegne og i overensstemmelse med vores instruks.

 

Overførelse til tredjelande

Stences ApS anvender databehandlere uden for EU, og dine personoplysninger kan derfor blive overført til tredjelande. I den forbindelse drager Stences ApS omsorg for, at der foreligger et lovligt overførselsgrundlag. Navnligt benytter vi Shopify Incs. Platform til hosting af www.stences.dk. Dette indebærer primært overførsel til Canada, der af EU-Kommissionen kategoriseres som et sikkert tredjeland.

 

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af de tidligere beskrevne formål. 

 

Brug af cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

 

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

 

Facebook-Pixel, Custom Audiences og Facebook-Conversion
På grund af vores legitime interesse at analysere og optimere samt i vores økonomiske drift af vorvores onlinetilbud, benytter vi det såkaldte ”Facebook Pixel”. Dette udgives af Facebook (Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland (“Facebook"). I det omfang, at der måtte ske overførsel af persondata til tredjelande, da drager Stences ApS omsorg for, at der foreligger et lovligt overførselsgrundlag.

 

Sociale medier
For at kunne kommunikere med interesserede, aktive kunder m.v., bruger vi vores online tilstedeværelse på sociale medier til at informere om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder. 

Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os på sociale netværk og platforme, eksempelvis ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

 

Rettigheder
Du har, med visse lovbestemte undtagelser, til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. Endvidere har du ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen samt mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har derudover ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. I nogle tilfælde har du ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format samt få overfør disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.  

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan altid tilbagekalde de samtykker, du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@stences.com. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes, ved at trykke "afmeld" nederst i det modtagne nyhedsbrev.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke har det virkning fra dette tidspunkt.

 

Links til eksterne websites mv.
Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på eventuelle samarbejdspartneres hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Du opfordres altid til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

Ændring af eller adgang til oplysninger
Ønsker du, at vi opdaterer, ændrer eller sletter dine personlige oplysninger, ønsker du adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller har du spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@stences.com. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Stences ApS
Kirkevænget 5-7
DK-7500 Holstebro

info@stences.com

 

Klageadgang
Ønsker du at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail eller brev til ovenstående addresse. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark.

 

Sidst opdateret d. 1/12-2021

Har du spørgsmål?

Husk at du altid er velkommen til at kontake os, hvis du har yderligere spørgsmål til et produkt.

Du kan fange os på info@stences.com