Mangler du vejledning i, hvordan du vedligeholder dit træ eller spejlprodukt? Så er du landet det rette sted. Læs med og bliv klogere på en skånsom plejeproces.

Rengøring af træ

Overflader i træ kan rengøres ved brug af en klud, der er vredet hårdt op i lunkent vand med et passende mildt rengøringsmiddel. Overfladen tørres grundigt efter, så du undgår at efterlade produktet i fugtig stand.

Vi anbefalder at undgå rengøringsmidler, som indeholder klor, brun sæbe eller salmiak, da stoffer som disse kan have en ætsende virkning. Brug heller ikke opløsningsmidler som f.eks. terpentin, alkohol, acetone m.v.

Rengøring af spejl

Rengøring af eventuelle spejloverflader kan med fordel ske ved hjælp af husholdningssprit på en vatrondel. Vær forsigtig så denne ikke rører trærammen.

Alternativt kan du bruge vinduespudsemiddel, som sprayes direkte spejlet. Tør efter med en tør mikrofiberklud.

Nyttig viden

Træ er et materiale fra naturen, hvorfor der vil være naturlige forskelle i udseende og farve. Naturmaterialer som træ arbejder med tiden og kan give sig, hvilket kan medvirke til en ændret struktur. Derfor vil produkterne med tiden sjældent være helt lige og kan derfor bøje i mindre grad. 

Har du spørgsmål?

Husk at du altid er velkommen til at kontake os, hvis du har yderligere spørgsmål til et produkt.

Du kan fange os på info@stences.com