Her finder du relevant pressemateriale for Stences. Tag et nærmere kig på New Beginnings-kollektionen i vores shop eller send os en mail med efterspørgsel på de produktbilleder, du måtte have brug for.

Pressekontakt

For pressehenvendelser bedes du kontakte os på:

info@stences.com

+45 42 79 74 82

-

Stences ApS

Kirkevænget 5-7

7500 Holstebro

Med et twist

Skal åbningen på en vase nødvendigvis være rund? Måske er det den letteste måde at få blomsterbuketten til at stå nydeligt. Men hvad sker der mon, hvis åbningen er aflang eller måske endda en helt ny, organisk form? Det åbner en ny verden af muligheder for, hvordan blomsterne kan falde ud til forskellige sider og danne et helt nyt udtryk. Det er præcis det, vi gerne vil med vores produkter. Udforske og udforde.

Hos Stences ønsker vi at udfordre det klassiske design. Med en stærk bevidsthed om og sans for nutidige og fremtidige tendenser, designer vi relevante produkter, som twister det klassiske nordiske design. Mest af alt designer vi dog ud fra mavefornemmelsen, og vi går aldrig på kompromis med os selv for at ramme en trend.

Inspiration

Idéen til et nyt produkt kan opstå på tusindvis af måder. Vi ser former og farver alle steder. Smuk arkitektur, havets bølger eller noget helt tredje. Derudover er rejser en fantastisk kilde til inspiration. De anderledes farver på bygninger,

Design

Designprocessen starter med skitsering i hånden. Blyant og papir - helt simpelt. Når idéen tager form, rentegnes designet digitalt og renderes. Alle detaljer som mål, materiale m.v. udspecificeres i en arbejdstegning, som sendes til en af vores faste leverandører. Vi er stolte af selv at designe alle vores produkter.

Produktion

Når tegningerne er finpudset, sendes de til vores faste leverandører, som i første omgang udarbejder en prototype. Nogle gange skal der mange justeringer til og processen gentages. Andre gange er den lige i øjet første gang. Når vi har godkendt, startes selve produktionen.